1 mei 2016

1 mei 2016


Alweer wegens tijdgebrek een simpel rondje rond mijn huis gelopen. Straks gaan de vier jonge Slechtvalken vliegen bij de Mortel en dan wil ik daar zo vaak mogelijk heen. Dus op al mijn vrije dagen probeer ik zoveel mogelijk klusjes te doen zodat ik straks meer tijd heb. Dat rondje rond mijn huis is ook erg leuk. Je komt veel soorten tegen en in deze broedtijd is er genoeg te zien. Oftewel, het was weer genieten.

Spreeuw

Spreeuw

Spreeuw

Twee verschillende Spreeuwen die beide bezig zijn om jongen groot te brengen. De bomen staan langs een weg en overal zie je Spreeuwen druk in de weer. Ik vroeg me altijd al af wat er voor vogels in al die gaten zaten als ik er langs rij met de auto, Spreeuwen dus.

Gaai

Gaai

Geen idee wat de Gaai in zijn bek heeft. Ik dacht gelijk aan een jong vogeltje want dat is de gedachte die ik bij Gaaien heb. Het zal vast wat anders zijn.

Groene Specht

Groene Specht

Groene Specht

Ik denk dat een hoop mensen weten hoe graag ik een Groene Specht op de foto wil zetten. Ik was erg blij toen ik deze tegenkwam. Hij zat heel erg ver weg en vervolgens gaat hij ook doodleuk een bad nemen. Ik heb er wel een behoorlijk tijdje lekker van kunnen genieten.

Groenling

Groenling

Erg mooie vogel, vooral omdat hij in een boom ging zitten met rood gekleurde bloemen. 

Scholekster

Scholekster

Witte Kwikstaart

Witte Kwikstaart

Buizerd

Buizerd