10 juni 2017

10 juni 2017


Wegens omstandigheden was ik er even een jaartje tussenuit. Maar gelukkig heb ik vandaag weer wat foto’s gemaakt die ik weer graag wil delen. Het was weer even puzzelen hoe de website werkte maar ook hoe mijn foto camera werkte. Een jaar geen foto’s bewerken en maken is best lang. Natuurlijk ben ik vandaag naar de Slechtvalken in de Mortel gegaan. Er zijn twee jongen die sinds een aantal dagen vliegen. Ik moet zeggen dat het echt weer genieten was en hopelijk kan ik er snel weer heen om lekker te genieten. Ik heb weleens iemand horen zeggen die daar ook vaak komt dat als je bij de Slechtvalken bent geweest dat je weer als herboren bent. Nou dat klopt!!

 

Slechtvalk

Een ouder bracht een duif voor de twee juvenielen.

Slechtvalk

Kippenvel moment als je een juveniel weer voor het eerst ziet vliegen.

Slechtvalk

Een ouder die met een juveniel vliegt. Het was een korte vlucht maar het synchroon vliegen zit er al een beetje in. 

Slechtvalk

En hier zat de juveniel de rest van de middag, er zat geen beweging meer in. De andere juveniel zagen we ook niet meer.

Gekraagde Roodstaart

Gekraagde Roodstaart

Bij de Mortel zat ook deze Gekraagde Roodstaart, met een prooi in zijn bek.

Bonte Vliegenvanger

Bonte Vliegenvanger

Deze juveniel Bonte Vliegenvanger zat bij mij in de tuin. Foto een week of twee terug genomen.