13 juni 2015

13 juni 2015


10 dagen ben ik vrij, dus natuurlijk naar de Slechtvalken op de eerste vrije dag. De juvenielen vliegen allemaal dus het leukste gedeelte voor de mensen ter plaatse gaat nu ongeveer 2 maanden lang losbarsten. De dag begon met regen, dus ik was er pas laat. Ik hoopte vandaag op spelende Slechtvalken en prooi aanvoer, maar helaas, in de drie uur dat ik er was heb ik dat niet gezien. Wel was het erg opvallend dat de valken al enorm goed kunnen vliegen. Ze zaten al zo hoog dat ze bijna niet meer zonder kijker te zien waren. Alleen het landen wil nog niet zo lukken…………

Slechtvalk

Slechtvalk

Slechtvalk

Slechtvalk

Slechtvalk

En na wat gefladder toch weer op de rand gekomen.

Slechtvalk

De juvenielen komen dit jaar al dichterbij als vorig jaar om op de foto te kunnen. Dit wordt vast een goed foto jaar. 

Slechtvalk

2 juvenielen op de ring. 

Slechtvalk

En nog een juveniel. De nakomelingen van PA, hun vader, die helaas verjaagd is.