15 september 2014

15 september 2014


Helaas, mijn vakantie is voorbij en ik heb niet veel foto’s. Ik ben er wel diverse malen op uit geweest. Met de fiets en gewandeld. Ik heb erg veel mooie plekjes ontdekt die ik zeker vaker ga bezoeken, allemaal vlak bij huis. Je kan hier uren rondzwerven, zonder iemand tegen te komen. Nog eventjes en dan zijn de bladeren van de bomen, hopelijk zie ik de vogels dan beter, ik heb ze wel gehoord maar kon ze vaak niet vinden.

Patrijs

Patrijs

De Patrijs zie je niet meer zoveel. Daarom vond ik het erg leuk om zo;n grote groep te zien. Foto genomen tussen Blitterswijk en Wanssum.

Putter

Putter

Een jonge Putter die binnenkort zijn rode masker zal krijgen.

Groenling

Groenling

Een groep van ongeveer 50 Groenlingen aten van het net geoogste mais, om steeds weer terug de bomen in te vliegen zodat ik ze op de foto kreeg.

Buizerd

Buizerd

Boomkruiper

Boomkruiper