18 november 2012

18 november 2012


Wat een regen vandaag. Ik had het plan om er vandaag de hele dag op uit te trekken met de fiets, maar het regende en regende en regende. Om 15:15 uur, werd het droog. Ik ben toen toch maar een stukje gaan lopen in de hoop nog wat moois te zien. Ik ben dus vlak bij huis gebleven, maar daar zit ook genoeg. Gisteren had ik notabene een Middelste Bonte Specht bij mijn voederhuisje….maar geen camera bij de hand. 5 minuten geleden hoorde ik de Bosuil weer en ook deze heb ik alleen nog maar gehoord en niet gezien. Vandaag twee vogels op de foto gekregen de Boomklever en de Boomkruiper. Echte bos vogels….wat woon ik hier toch mooi. De andere twee foto’s zijn uit mijn reserve map, die nu weer leeg is.

Boomklever

Boomklever

Eigenlijk vind ik het wel een geslaagde foto. Genomen in de ondergaande zon en onbewerkt. Een tak met mos, herfstbladeren op de achtergrond. Ze zijn zo leuk die Boomklevers. Ze beklimmen de bomen zo behendig. Wat deze in zijn bek heeft kan ik helaas niet zien. 

Boomkruiper

Boomkruiper

In dezelfde avondzon zat ook deze Boomkruiper. De Boomkruiper gaat van boom naar boom, hij begint beneden en gaat spiraalgewijs naar boven toe om voedsel te zoeken. 

Gaai

Gaai

Staartmees

Staartmees