30 december 2012

30 december 2012

Vandaag helaas geen foto’s van vogels, maar van de Maas. Ik ben tussendoor wel op pad geweest, maar het wil niet altijd lukken om wat bijzondere soorten op de foto te krijgen. Ook wil het nog weleens gebeuren dat ik vreselijk verdwaal en de straatnamen eindigen op Strasse, oftewel dan zit ik ongewild in Duitsland. Ik moet de weg en de plekjes nog vinden hier in Limburg. Het water in de Maas staat momenteel erg hoog. Het pad wat richting mijn woning voert, staat bijna onder water. Mijn woning zal droog blijven want ik woon gelukkig best hoog. Ik wilde de situatie wel graag laten zien.

Iedereen een gezond en gelukkig 2013. 

Maas

Dit is het pad naar beneden naar de maas toe. Normaal zie je dan een maisveld en dan de Maas. Nu water, bomen en daarachter de Maas.

Maas

Iets verder ingezoomd. Achter de Bomen die nu in het water staan, zie je de Maas waar normaal de oever is.

Maas

De Knobbelzwanen en ganzen zwemmen zelfs op het maisveld, heel bijzonder.

Maas

Maas

Alles onder water. Hopelijk blijft de rijweg wel droog. Maar volgens andere bewoners staat deze ook regelmatig onder water.