6 maart 2015

6 maart 2015

Vandaag een keer geen uitstapje maar een probeersel van mijn nieuwe camera. De foto’s zijn allemaal gemaakt in mijn tuin. Ik heb de foto’s gemaakt in raw en verwerkty met Lightroom. Voor mij dus allemaal nieuw. Ik moet enorm wennen aan Lightroom want ik was gewend aan Photoshop. Maar mijn oude photoshop ondersteunde de nieuwe raw formaat foto’s niet, dus ik moest een nieuw alternatief gaan zoeken. Ik denk er wel heel hard overna om de nieuwe Photoshop te nemen of ik moet kunnen wennen aan lightroom. Inzoomen en uitsnijden vind ik zeer lastig met Lightroom. Ik moet komende tijd gewoon veel op pad gaan en veel foto’s maken, zodat ik er snel genoeg aan wen. 

Goudvink

Goudvink

Goudvink

Heggemus

Heggemus

Staartmees

Staartmees

Staartmees

Vink

Vink man

Vink

Vink vrouw