Links

www.waarneming.nl Waarneming.nl is een website waarop natuurwaarnemingen in Nederland worden verzameld. Tevens is er een forum waar je enorm veel kunt leren en al je waarnemingen kunt determineren. Zelf kan je ook al je waarnemingen invoeren en zo een complete lijst bijhouden. 

www.natuurkanaal.nl Hier zijn diverse webcams te zien die gericht staan op de ijsvogel, die dagelijks te zien is, slechtvalk, torenvalk en nog een paar leuke. Erg leerzaam.

www.fogol.nl FOGOL is een bedrijf dat als doelstelling heeft de natuur op een positieve manier bij een grote groep mensen onder de aandacht te brengen.

www.webklik.nl Via deze site kan je gratis en heeeel gemakkelijk je eigen website maken. Als je je via deze link aanmeld, krijg ik weer punten zodat ik meer foto’s kan uploaden.

www.kuiko.nl Erg leuke site over Slechtvalken in de Mortel.

Els’ wondere wereld Hele leuke en aparte website. Veel informatie over slechtvalken en die van de Mortel. Met daarin verwerkt op eigenwijze geschreven verhalen, prachtige foto’s en tekeningen.

Voltara    Voltara is een site over de mooie dingen in het leven. Dit laat Ans zien in tekeningen,foto’s en verhalen. Informatie over Slechtvalken, verslagen en nog heel veel meer.